Terug thuis

Na een weekje thuis en terug "in the grove" van ons Oklahoma leventje, is het tijd om even door de foto's te bladeren van ons bezoek aan familie, Nieuwpoort Bad, enz.

Leopold had niet kunnen slapen op de "grote vlieger" van Atlanta naar Amsterdam.  Dat is te zeggen, van het moment dat we de deurtjes van de wielen van de vlieger hoorden opengaan boven Amsterdam, viel hij in slaap.  Na onze bagage af te halen hadden we een wagentje gehuurd en trokken we richting Veerle. 

Eerst op de menu?  Lekkere spaghetti en natuurlijk gevolgd door heerlijke chocolade pudding.  En al de aandacht die Leopold kreeg... daar zat hij niks me in!

In de loop van de dagen (en misschien weken) af en toe wat foto's van onze dagen in Belgie.  We hebben ervan genoten en kijken nu al uit naar een volgende reis.  Vooral Leo, die voor zijn ontbijt van oma altijd een KinderSurprise chocolade eitje (en zelfgebakken wafels) kreeg met appel juice, heeft ervan genoten.

DSC_0002.jpg

DSC_0003.jpg

DSC_0004.jpg

DSC_0005.jpg

DSC_0006.jpg

DSC_0007.jpg

DSC_0008.jpg

DSC_0378.jpg

Commentaren

  • Ik denk dat ik naar Veerle rijd want al die lekkere dingen zien en lezen... Het water loopt uit de mond maar bij jullie ook zeker?

De commentaren zijn gesloten.