• Vrijgezel

  Leopold en Cindy zijn verleden woensdag op het vliegtuig gestapt en zijn grandpa and grandma gaan bezoeken.  Ik zie we wel elke dag dankzij Skype.

  DSC_0172.JPG

  Ik ben begonnen met het herstellen (of opnieuw bouwen) van ons "deck" in de achtertuin.  Toen we het huis gekocht hebben in 2003 stond het er al maar triestig bij… ondertussen heeft het 3 hagelstormen en hete zomers gezien en was het tijd om het te vernieuwen.  In volgorde wat foto's van de laatste dagen.  Straks begin ik aan de omheining en de trapjes en hopelijk is het zo goed als af wanneer Cindy en Leo thuis komen.

  DSC_0173.JPG

  DSC_0170.JPG

  DSC_0173 2.JPG

  DSC_0174.JPG

  DSC_0181.JPG

  DSC_0159.JPG

  DSC_0158.JPG

 • Terug naar school

  Mama en papa geven al een week terug les, en morgen mag Leopold opnieuw naar school.  Hij gaat nu 3 x week (maandag-woensdag-vrijdag) van 9 tot 3.  En hij mocht eergisteren al eens gaan kijken naar zijn nieuwe klas en juffrouwen (2 voor 8 kindjes).  Hij begon onmiddellijk te spelen en vriendjes te maken.

  IMG_2309.jpg

  Gisteren liep Cindy 5 kilometer ten voordele van de kunst in Oklahoma City.  Ze had er zich mooi voor verkleed en ze deed het HEEL goed.  Mama en Leo zijn heel trots!  En terwijl mama aan 't lopen was mocht Leo wat met spelen.  Wat heeft hij toch een mooie bloem gekleurd!!  (grapje / hij zat er gewoon naast).

  DSC_0175.jpg

  DSC_0179.JPG

  DSC_0193.JPG

  DSC_0176.JPG

  DSC_0190.JPG

   

 • nieuwe hond

  We hebben een nieuwe foster.  Deze zou wel eens onze permanente hond kunnen worden.  Heel lief en wil alleen maar gestreeld worden.  Hij was aan het dierenasiel afgezet met een briefje dat de eigenaar hem niet meer kon bijhouden.  We zullen hem dan extra goed verwennen!  En onze Leo was weer goed gezind deze morgen.  Als hij maar eten krijgtLachen

  DSC_0164.jpg

  DSC_0161.JPG

   

 • GSM foto's

  De afgelopen weken heb ik maar weinig mijn grote camera boven gehaald... dus nu een paar foto's die met de gsm zijn gemaakt.  We waren een paar weken geleden naar een Kat Filmfestival geweest... een ganse avond niets anders dan katvideo's die op het internet te bekijken zijn...  En natuurlijk in de achterhof heeft Leo geholpen met meten want binnen een paar weken gaan we eraan beginnen... en nieuw "deck".  En 's avonds voor het slapen gaan is er altijd het badje.

  IMG_2236.jpg

  IMG_2241.JPG

  IMG_2260.jpg

  IMG_2267.jpg

  IMG_2270.jpg