• Pannekoeken

  Leopold liep gisteren nog in een t-shirt buiten maar vandaag blijven we binnen.  Maar 1 graad en de wind maakt het -4.  Dus lekker binnen blijven.  Vandaag mocht Leopold eens echte belgische pannekoeken proeven.  Echt belgisch, want ik had de doos van thuis meegebracht.  En natuurlijk was het geslaagd, vooral omdat er wat Nutella tussen zat.  En een vorkske krijgt hij wel, maar dat duurt veel te lang  volgens hem.  Dus eten met de handjes...

  DSC_0010.JPG

  DSC_0003.JPG

  DSC_0008.JPG

 • interessante dag

  Deze morgen stuurde Cindy mij een sms-je dat een SWAT (politie tactisch team) bij onze buren aan de deur stonden.  Op een bepaald moment lagen er 2 scherpschutters naast onze auto en na een paar uurtjes gebruikte ze hun pantserwagen om een groot gat in de muur te boren.  Met succes blijkbaar.

  swat1.jpg

  DSC_0003.JPG

  De mevrouw die er woont was al een tijdje met drugs bezig dachten we.  Te veel auto's op bepaalde ogenblikken, en die er maar voor korte tijd (misschien 5 of 10 minuten) bleven... het leek allemaal heel verdacht.  De mevrouw zelf was gisteren al opgepakt, maar de politie is op zoek naar een medeplichtige die niet in haar huis was... hij is dus nog altijd niet gevat.  Benieuwd wat er met het huis gaat gebeuren... misschien het ideale moment om een goedkoop huisje te kopen en uit te verhuren??

  Leopold trok het zich allemaal niet aan en hij genoot van de zonnige dag om wat buiten te spelen.  Hier zijn een paar mooie foto's...

  DSC_0007.JPG

  DSC_0013.JPG

  DSC_0014.JPG

   

 • Gezin terug samen

  Na 15 dagen apart is ons gezinneke terug samen.  Cindy heeft vandaag haar vakantie erop zitten na een weekje bij haar ouders en broer.  Ze moest er deze morgen on 3:30 uit om dan om kwart na 4 naar de luchthaven te rijden.  Het vliegtuig vertrok nl. om 6 uur.  Leopold was niet gelukkig om zo vroeg te moeten opstaan, maar na een goed dutje had hij toch het 't een en 't ander te vertellen.  Blij dat we weer allemaal samen zijn!

  DSC_0018 2.JPG

  DSC_0007.JPG

  DSC_0024.JPG