• 6 maanden

  Onze Leo heeft gisteren zijn halve verjaardag mogen vieren... 6 maanden jong.  Niet te geloven hoe snel het gaat... Zelfs dat baby gezichtje begint stillekes aan  te verdwijnen.  Nu begint hij te kruipen en zijn favoriete hobby is blazen: blazen op zijn hand, zijn tut, zijn eten...  En hij is officieel half belg en half amerikaans... Hij kan van 2 paspoorten kiezen als hij het land uit wil.

  DSCN3687.JPG

  DSCN3690.JPG

 • Doopsel

  BIjna 2 maanden geleden werd Leopold gedoopt in Veerle.  De avond daarvoor had ons moek voor een heel gezellig feestje gezorgd, en de dag daarna trokken we naar de kerk in Veerle dorp.  Met dan aan Fons Vanuytven voor de mooie foto's!!

  IMG_0365.JPG

  IMG_0469.JPG

  IMG_0470.JPG

  IMG_0509.JPG

  IMG_0517.JPG

  IMG_0532.JPG

  IMG_0590.JPG

  IMG_0599.JPG

 • Vaderkesdag

  Morgen mag ik hier voor de eerste keer vaderkesdag vieren.  We hebben het eigenlijk elk jaar gevierd, maar dan als papa van de dieren.  Dit jaar is het anders :-))  Onze Leo is al bijna 6 maanden oud!  Een van mijn favoriete foto's van vroeger is ons vake die mij op de kast zette.  De foto is van 1971 en ik was maar net 2 jaar oud.  Wel, dit jaar heb ik dezelfde soort foto kunnen nemen met MIJNE zoon.  En let goed op... het is dezelfde kast!!

  Spijtig genoeg is mijn vader veel te vroeg gestorven... en ik zal veel aan hem denken morgen...  gelukkige feestdag aan alle vaders, levend of niet!

  Scan 131660001.jpg

  DSCN3505.JPG

 • Lupus en zwemmen

  Verleden weekend deden we mee aan de jaarlijkse Lupus Walk in Oklahoma.  Lupus is een ziekte waarvoor nog altijd geen remedie is gevonden... We deden de wandeling samen met onze dikste vrienden...  En we hadden een speciaal hemdje gemaakt voor Leo dat zei "Mirakel", maar hij slaagde erin net voor de wandeling het goed vol te kakkenLachen

  Image 1.jpg

  Image.jpg

  Gisteren heeft Leopold genoten van zijn eerste zwemles.  Het is elke vrijdag en zaterdag (ongeveer een half uurtje), en hij genoot met volle teugen. 

  DSCN3628.JPG

  DSCN3624.JPG

  En deze morgen was hij zoals gewoonlijk goed gezind en geniet hij altijd van zijn "vliegende schotel"!

  IMG_1430.JPG

   

 • En opnieuw...

  Het zit Oklahoma niet mee... eergisteren kregen we weer te maken met dodelijke tornado's en deze keer dichter bij huis.  Vroeger in de avond leek het erop dat de tornado die ten westen van Oklahoma City begon recht naar ons trok.  Dus had ik besloten om te gaan schuilien op mijn werk.  Ik werk nl. in de kelder van een 3-verdiepingen gebouw en mijn kantoor is in het midden van dat gebouw, dus de meest ideale plaats in geval van... Toen we aankwamen op mijn kantoor was ik niet alleen: 2 van mijn collega's hadden hetzelfde idee, een een half uurtje later kwam de hele kuisploeg erbij zitten want de sirenes bleven maar loeien.

  Opnieuw geluk gehad... de tornado's bleven weer ten zuiden van ons, en ons huisje en hondjes waren OK.  Op dit moment is het kalmer en schijnt de zon, maar tegen het einde van de week verwachten we weer meer onweer.  En dat is het probleem met tornado's... naast de schade gaat een tornado altijd gepaard met zware hagel en enorm veel regen.  De meeste slachtoffers van eergisteren waren omgekomen vanwege het water, niet de tornado zelf...

  Ik trok gisteren naar El Reno en Union City voor wat beelden op te nemen voor het werk... spijtig genoeg meer van hetzelde...

  IMG_1401.jpg

  IMG_1402.jpg

  IMG_1403.jpg

  En deze video bewijst hoe gevaarlijk het is... op een bepaald moment trok de tornado plots een andere richting in en bijna alle tornado "chasers" moesten met hun wagen achteruit.  Deze ploeg had minder geluk... Hun wagen werd door de tornado 200 m "verhuisd"...