• Leo helpt met heimwee

  Onze vriendin Irmgard van Nederland (die in Oklahoma woont) had verleden week heimwee.  Dus Leo besloot om zijn HOLLAND t-shirt aan te doen en ik moest mijn Amsterdam klakske opzetten.  Het deed haar deugd, zei ze.

  IMG_1284.JPG

  DSCN3335.jpg

  We zijn ook eventjes naar een honden adoptie event geweest en daar was er een kussenkraampje.  Leo kreeg dan ook een goeie natte kus van de poedel (en Leo's grootvader zegt dat hij net hetzelfde kapsel heeft !!)

  DSCN3323.JPG

  En als Leo op bezoek gaat en 't is koud buiten, krijgt hij altijd een klak op.  Recht of schuin, maakt niet uit !!

  DSCN3327.JPG

 • Gedaan met rusten!

  De knie is door de dokter goed gekeurd, dus maandag terug gaan werken (terwijl ik tegelijkertijd naar de kinesist ga voor een dikke maand)... Ik ga dus de volgende 4-6 weken niet filmen, maar gewoon papiertjes pushen aan mijne bureau (en veel monteren).

  't Is dus gedaan met rusten en de baby op mijn buikje laten slapen.  En ook de kat zal me missen...  En ik zal me maar terug gaan scheren Lachen

  DSCN3318.JPG

 • Leo in de jungle

  Het is zonder twijfel Leopold's favoriete "speelgoed"... in de jungle liggen en naar al de verschillende kleuren kijken.  Ik kon de camera niet loslatenLachen

  DSCN3301.JPG

  DSCN3305.JPG

  DSCN3310.JPG

 • Leo zegt goeiendag


 • Nieuwe blog

  Vanaf nu is het niet langer "Bart Vleugels vanuit de VS", maar "Leopold vanuit de VS" !!  Hij was weer goed gezind vandaag!

  IMG_1248.jpg

  IMG_1249.jpg

  IMG_1251.jpg

  IMG_1252.jpg