• Muziekje

  Naast de Nichols Hills Band speelt Cindy ook in de Oklahoma City Symphonic Band.  En die hadden eergisteren hun zomerconcert in een park in Yukon, ten westen van OKC.  Ik had op het einde snel mijn GSM bovengehaald en een paar minuten opgenomen.  Geniet ervan.  Je herkent waarschijnlijk de muziek van Neil Diamond!  En Cindy stelt het wel; ze zit in week 15 van de zwangerschap en alles verloopt vlot.  Iedereen is gezond en wel.  Voor wat meer info kan je altijd terecht op de speciale website http://sites.bundleofjoys.com/the-vleugels

 • Geboortelijst en fosterhond

  We hebben gisteren wat tijd doorgebracht in Target, een grote winkel waar je bijna vanalles kan kopen.  We hebben daar een geboortelijst aangemaakt.  Het is heel eenvoudig.  Je krijgt een scannerpistool en wat je op de lijst wil, "schiet" je gewoon.  Ik heb me goed geamuseerd:-))

  IMG_0596.jpg

  Als je nog nooit kinderen hebt gehad is het een beetje overweldigend... wat MOETEN we hebben, wat is belangrijk en wat is een LUXE??  We hebben een lijst van een dertigtal artikelen...

  Cindy heeft ook een speciale website gemaakt nav de zwangerschap.  Je vindt er de laatste info en wat foto's, video's, enz.

  http://sites.bundleofjoys.com/the-vleugels

  En we hebben gisteren geleerd dat ons fosterhondje een speciaal ras is.  Hij noemt een Treeing Tennessee Hound. Je ziet het woord "tree" in de naam, wat "boom" wil zeggen.  De hond wordt gekweekt om achter andere dieren (vooral eekhoorntjes)  te gaan en ze de boom injagen.  En op die manier kan de jager gemakkelijker aan zijn prooi.    Onze kat gaat ermee akkoord.  Molly doet niets liever dan achter de kat te lopen en ze in een hoekje te zetten...

  Hier is een korte video van Molly en haar reactie op de tuinslang...


 • Nieuwste foster

  Strudel heeft ons verlaten voor een nieuwe familie, maar in de plaats gekomen is 3-maand oude Molly.  Molly is een mix van een beetje vanalles.  Je ziet het aan haar mooie kleuren.  En een grote deugniet... het eten stelen van de andere hondjes, de kat plagen... een typische puppy!  Maar we zien ze graag.  We zien ze allemaal graag!

  IMG_0572.jpg

  IMG_0591.JPG

 • Huisje klaar maken

  Met nog maar 26 weken te gaan tot we de baby verwachten, moeten we van elk weekend gebruik maken om ons huisje in orde te maken.  Omdat het toch ZO warm is buiten, en we dit weekend besloten om binnen te blijven en binnenshuis wat op te rommelen.  De kinderkamer is zo goed als in orde.  Cindy wil nieuwe gordijen naaien, en misschien nog wat kleine details hier en daar, maar het grootste werk (meubels verhuizen) is gedaan.  Hier is een korte video van hoe de kamer er nu uitziet.


  En we hebben ook een nieuwe TV gekocht... onze oude TV viel soms 5 -6 keer 's avonds uit, en we hebben voor een tijdje naar een hele kleine TV zitten kijken... Maar dat hebben we eergisteren opgelost met een nieuwe TV die we (met als reden onze 16de huwelijksverjaardag volgende maand) voor mekaar hebben gekocht.  De Tour heeft er nog nooit zo goed uit gezien!

  IMG_0571.jpg

 • Baby aan boord

  't Is echt een mirakel... na bijna 6 jaar proberen om in verwachting te geraken is het ons dan toch gelukt.  Cindy is in verwachting (nu 3 maanden) en we verwachten in januari ons kindje.  We kunnen niet meer gelukkig zijn... Cindy verzorgt zich goed en alles en iedereen is op dit moment gezond en wel!  Hier is een fotootje van 3 weken geleden...

  IMG_0465.jpg

  Eergisteren was het hier onafhankelijksdag, en we mochten naar het huwelijk van Frank, een collega van mij.  Het was heel gezellig met lekker eten in de avond en rond half tien vuurwerk.

  IMG_0536.jpg

  En jullie weten ondertussen dat we hondjes fosteren... wel, Connie was geselecteerd om in een Shakespeare toneel voorstelling te zijn.  Het toneel is in het open lucht downtown, en onze vriend John mocht haar baasje spelen.  Het was echt de moeite!

  IMG_0512.jpg

  En gisteren heb ik voor mijn vriend Kenny een jam session gaan filmen.  Pat Kelley is een bekende guitarspeler en die kwam gisteren even langs om een liedje (Chcicken Shack) op te nemen.  We namen van de gelegenheid gebruik en ik heb het met 2 camera's gefilmd.  Hier zie je Kenny (eigenaar van de studio en keyboard speler) en Pat Kelley en de andere foto is de ganse orkestje.

  IMG_0547.JPG

  IMG_0545.jpg