• Nieuwe vloer

  Na de schuifdeur van verleden week was het dit weekend de beurt aan een nieuwe vloer in de studio en de voorste kamer.  Ik was het tapijt beu (en moeilijk proper te houden met al die hondjes).  Dus ben ik er zaterdagnamiddag aan begonnen... eerst het tapijt verwijderen (waar Connor niet zo blij mee was; hij ligt graag op iets zachts).

  DSCN2901.JPG

  Wat het langste duurde was de eerste plank leggen van de slaapkamer naar de living.  Ik wou dat het perfect overvloeide van de ene kamer naar de andere.  En van zodra die plank was gezaagd, ging de rest vanzelf.  En ook al lijkt de originele vloer even mooi of mooier als de nieuwe, van heel dicht bij is er veel werk aan.  Vandaar een nieuwe vloer over de oude.

  DSCN2904.JPG

  Ik had vandaag een dagje verlof genomen om zeker te zijn dat ik het werkje wel gedaan kreeg.  En ik moet zeggen dat ik tevreden ben met het resultaat.  En het zal je waarschijnlijk niet verrassen dat er verf en een nieuwe vloer klaar staat voor mijn volgend project (1 van de slaapkamers)... Het wordt een produktief jaar!!

  DSCN2908.JPG

 • Nieuwe schuifdeur

  Gisteren heb ik de hele dag moeten werken, maar vandaag ben ik begonnen aan het installeren van een nieuwe schuifdeur.  Ik heb ze 2 weken geleden gekocht, maar ik had eindelijk tijd om eraan te beginnen.

  IMG_0353.jpg

  Maar eerst moest de oude schuifdeur eruit.  Gelukkig moest ik niet voorzichtig zijn en duurde het niet lang...  Tegelijkertijd maken we van de gelegenheid gebruik om het tapijt in de kamer te vervangen, en Cindy is alles uit de kamer aan 't verhuizen want we gaan ook de muren verven.

  IMG_0355.jpg

  Een paar uur nadien stond de deur erin.  Ik moet nog wel de kantjes bijwerken, maar het zal een groot verschil maken.  De oude deur was van dun glas gemaakt, en het werkte meer als een vergrootglas.  Deze deur zal de hitte veel beter tegenhouden (vooral omdat de deur aan het zuiden van het huis staat).

  IMG_0359.jpg

  Morgen trek ik samen met Cindy naar de kraker, en dan staat er op 't werk een heleboel werk te wachten... vooral monteren.  Ik ben momenteel trainingvideo's aan 't opnemen voor een software programma... Ik denk dat, als ik ermee gedaan heb, er ong. 120 video's (van 3 tot 5 minuten) gemonteerd zullen zijn.

 • Las Vegas

  De conferentie in Las Vegas was een succes.  Ik was op zondagnamiddag vertrokken en om 2 uur aangekomen.  Een uurtje nadien stond ik al naar Sony cameras te kijken:-))  De conferentie gaat vooral over radio en TV producten, en ook Belgie had er een hoekje (zie 2de foto).  Hte was een beetje onduidelijk wat de belgische bedrijven precies doen, maar ze waren er wel:-))  Ik ben tot donderdag in Las Vegas mogen blijven, en donderdagavond stond ik terug in Oklahoma.  Het weer was al lekker warm, met boven de 30 op woensdag.  Gelukkig was er een gezellig openlucht zwembad aan het hotel en heb ik er eventjes kunnen van genieten.  Hier zijn een paar foto's van die week.

  IMG_0315.jpg

  IMG_0332.JPG

  IMG_0334.jpg