• Zonnige zondag!

  De tornado's van gisteren zijn gelukkig ten noorden en westen van ons gebleven.  We hadden wel een zwaar onweer rond 4 uur deze morgen, maar geen hagel of schade...  En de rest van de week ziet er zalig uit: geen regen en temperatuur rond de 25 de hele week.  En ook in Las Vegas is het de moeite... Vandaag 23 en tegen woensdag 31.  Gelukkig heeft het hotel een openlucht zwembad!

 • Gevaarlijk weer

  Na de kleine tornado's in Norman gisteren (ong. een 30 km. ten zuiden van ons), zitten we ook vandaag het weer in het oog te houden.  We kregen gisteren al de waarschuwing dat de kans op tornado's vandaag 9 op 10 is.  Het ergste zal zijn na 5 uur 'savonds (tot 5 uur zondagmorgen).  We houde het dus goed in de gaten.

  Voor de rest ben ik op 't werk goed druk bezig geweest met opnames en monteren.  Hier is een korte clip i.v.m. vertragen in een werkzone.  ODOT heeft verleden jaar 2 mensen verloren die verongelukt zijn op 't werk (aangereden door een automobilist).  Hier is Lia, de vrouw van Ira die in november zijn leven verloor, die praat over hun plannen voor de toekomst.


  We hebben ook 2 hondjes over de vloer gehad.  Bobby was bij ons een paar weken en 1 van de liefste die we ooit gehad hebben.  Maar van zodra hij klaar was om geadopteerd te worden, was hij gekozen.

  IMG_0248.JPG

  En eergisteren had iemand Lucy terug gebracht.  Ze is bij ons 2 keer mogen komen slapen en ze was vandaag opnieuw geadopteerd. 

  IMG_0312.JPG

  En  Jowee vindt het allemaal leuk: die verschillende honden in huis!!

   

  IMG_0308.JPG

  Morgen vertrek ik voor 4 dagen naar Las Vegas, waar ik naar de National Association of Broadcasters conferentie ga.  Maar 's avonds maak ik plezier... morgen en woensdagavond ga ik naar Cirque du Soleil shows.  Viva! Las Vegas!