• Gridiron show volgende week

  Aanstaande zondag verhuizen we naar de echte zaal voor ons jaarlijks "toneel".  En we maken er ook op de autostrade met een billboard reclame voor!

  billboard.jpg

  Vandaag was onze laatste repetitie voor de verhuis, maar er was een reporter om verslag te maken.  We moesten ons dus een beetje kleden volgens onze rollen... John is er klaar voor...

  IMG_0101.jpg

  Een drukke week dus, met generale repetitie dinsdag, en de shows op woensdag, vrijdag en zaterdag.  

 • anti-biotica

  't Is nu bijna 4 weken geleden dat ik me niet goed voelde, en ik ben gisteren begonnen aan een tweede beurt anti-biotica.  De keelpijn en de vermoeidheid blijven maar duren...  't Is te hopen dat de nieuwste medicatie helpt, want onze toneelgroep verhuist van de repetitiezaal naar de echte zaal a.s. zondag.

  Afgelopen weekend was er een Valentijns special en kon je gratis fosterhondjes- en katten adopteren.  Ook Tucker, onze laatste fosterhond was geadopteerd.  Meestal weten we nooit waar onze hondjes naartoe gaan, maar deze keer was er een fotograaf in de buurt en weten we iets meer...  

  tucker.jpg

  tucker2.jpg

  Wat zien de kinderen en blij uit met Tucker!!!

  Morgen ga ik de audio voor een persconferentie verzorgen aan de I-40 autostrade.  Na jaren gaat "westbound" (het verkeer in de richting van het westen) zondagochtend open.  Op 5 januari deden we het al in oostelijke richting.  Hier zie je de beelden van die dag.


 • Ziek

  Heel eigenaardig, maar net zoals vorig jaar (op 2 dagen na) ben ik ziek geworden met een keelontsteking.  En na 2 dagen thuis ben ik nog altijd niet in orde.  Maar ik ga morgen werken en ik hoop dat ik door de dag geraak.

  In tegenstelling tot wat jullie meemaken in Belgie is het hier uitzonderlijk warm.  Eergisteren was het hier een gezellige 20 graden, en gisteren was het nog warmer.  Morgen gaat het een beetje afkoelen en tegen de avond mogen we regen verwachten.

  IMG_0096.jpg

  En onze nieuwste fosterhond is een gemakkelijk manneke.  Hij slaapt bijna zoveel als onze honden, en speelt graag met een tennisbal.  Binnen een paar dagen wordt hij geopereerd en dan zal het niet lang duren voordag hij geadopteerd zal worden.

  DSCN2722.JPG

  DSCN2738.JPG