• Laatste dag vakantie

  Vandaag geniet ik van mijn laatste dag vakantie.  Morgen ga ik terug werken voor 3 dagen, maar volgende week is het weer een korte vanwege nieuwjaar!  We hebben een hele mooie en plezante kerstvakantie achter de rug, en we hebben tegelijkertijd 2 hondjes gefosterd.  Sprout is een labrador mix.  Ze is 9 maanden en een typische deugniet.  Chamberlain komt van een "puppymill", een plaats waar ze niks anders doen dan honden kweken in niet ideale omstandigheden.  En je ziet het er aan... hij is heel "afwezig" en wil alleen maar knuffels en slapen.  Ze mogen vandaag alletwee naar het adoptiecentrum.  Ik ben beniewd of we ze zullen terug zien.

  DSCN2550.JPG

  DSCN2600.JPG

  DSCN2558.JPG

  DSCN2599.JPG

 • Kerst diner op z'n Vlaams

  Cindy had gisteren goed haar best gedaan om me een belgisch maaltijd te geven met Kerstmis... Lekkere videe met frietjes en een lekkere Lindemans kriek.  Het was heel lekker !!

  DSCN2590.JPG

  DSCN2587.JPG

  Om het lekker eten wat gemakkelijker te laten verteren wandelden nadien even langs Chesapeake, een aardgas bedrijf dat altijd hun bomen heel mooi versieren voor het eindejaar.  En nu richting nieuw jaar!!

  DSCN2597.JPG

 • Lekker dessert

  Cindy's vakantie is vandaag begonnen en dat heeft ze gevierd met te bakken.  Ze heeft belgische chocomouse gemaakt, en cream puffs, scottish shortbread en lekkere ginger koekjes.  We hebben een groot gedeelte aan de buren gegeven maar er is nog meer dan genoeg om er dit weekend van te smullen.  Ik heb geluk!!  Ik denk dat we ons gepland avondeten zullen overslagen en onmiddellijk aan het dessert beginnen.

  DSCN2536.JPG

  DSCN2537.JPG

  DSCN2541.JPG

 • 2 fosters

  Wel, Cindy is er in geslaagd om Alexis haar haar min of meer te knippen.  Ze is nu veel properder en ze kan eindelijk zien:-).  En Farley is terug van weg geweest...  zijn eigenaar heeft hem terug gebracht (onbekende reden), en daarom heeft Alexis er eventjes een broertje bij...

  DSCN2519.JPG

  We hebben ook afgelopen week onze kerstboom gezet en het huis wat versierd.  Hier is de boom en een fotootje met wat meer details van wat er zoal in hangt.

  DSCN2510.JPG

  DSCN2514.JPG

 • Nieuwste fosterhond

  Ik ben zondagnamiddag onze nieuwste foster gaan afhalen op het dierenasiel.  De hond moest tegen zondagavond weg, of ze zou het einde van maandag niet gezien hebben...  En ze is zo'n lieveke.  We weten niks over de eigenaar, maar het is wel duidelijk dat ze geliefd was.  Ze moet wel dringend geschoren worden en de nageltjes geknipt... de vorige eigenaar heeft daar zich niks van aangetrokken.  Ze gaat vandaag naar de veearts en misschien zullen ze ze daar ook scheren...  Ondertussen zien wij niks anders dan een bolleke vacht.

  DSCN2494.JPG

  DSCN2497.JPG

 • Vloer is gelegd

  De vloer in de living is af.  Het heeft tot zondagmiddag geduurd, en ik ben er heel blij mee.  Het moeilijkste was het zagen van de plankskes rond het trapje van de keuken naar de living.

  DSCN2478.JPG

  Maar na de trapjes was alles gelukkig rechthoekig en kon ik in verhoogde snelheid verder.  Gisterenavond hadden we al wat meubels terug in de living geplaats, en vandaag heb ik de laatste plankjes gelegd.  Op de trapjes gaan we nieuw tapijt laten leggen.  Jowee geniet dus nu van zijn nieuw bed op zijn nieuwe vloer terwijl Cindy op zoek gaat naar het juiste tapijt of tapijten...

  DSCN2483.JPG

  DSCN2484.JPG

 • Tapijt ook uit de living

   Het tapijt verwijderen uit de slaapkamer viel zo hard mee, dat Cindy en ik besloten hebben om ook het tapijt uit de living te verwijderen.  Ook al is het zacht aan de voetjes, stof en zand zakt naar de bodem en na verloop van tijd ruikt het ook niet zo fris...  En met hondjes (die van ons en foster hondjes) is het beter om een harde vloer te leggen.  We begonnen dus met het verwijderen van het tapijt.  Onder het tapijt veel zand en beton.

  DSCN2456.JPG

   

  DSCN2460.JPG

  En nu ben ik dus begonnen met het leggen van de nieuwe vloer.  Ik werk overdag, dus een paar uurtjes 's avonds en waarschijnlijk zullen we tegen zondagavond op een nieuwe vloer lopen...

  DSCN2475.JPG