• Slaapkamer is in orde

  Vandaag was het Thanksgiving.  In plaats van een kalkoen met familie hebben Cindy en ik het op ons eentje gevierd... en met het tapijt te verwijderen uit onze slaapkamer.  We hebben alletwee last van allergie.  En de honden helpen natuurlijk ook niet.  En we hadden geluk.... onder het tapijt lag een mooie houten vloer.  Dus we hebben het tapijt verwijderd en het voelt veel frisser en gezonder.  En het zal gemakkelijker zijn om het proper te houden... 

  Ik ben nu verhuisd naar het halleke tussen onze slaapkamer en badkamer, en morgen ga ik al het tapijt uit onze living sleuren.  Wat zal het een groot verschil maken!!

  DSCN2433.JPG

  DSCN2441.JPG

  DSCN2450.JPG

 • Bijna lang weekend

  Overmorgen is het hier Thanksgiving, en meestal maken we dan ook de brug naar 't weekend.  We gaan van de gelegenheid gebruik maken om de slaapkamer onder handen te nemen en er een nieuwe houten vloer leggen.  We beginnen morgenavond met het verhuizen van het bed etc. en donderdagochtend begin ik eraan.

  We zitten nog altijd te genieten van onze foster Farley.  Hij is nog altijd niet geadopteerd (waarom weten we eigenlijk niet), maar het maakt ons niks uit want hij is een heel tof hondje.  En hij zit er niks mee in om een beetje onnozel met ons te doen... hier laat Cindy ons zien hoe hij er met lange haar zou uit zien...

  DSCN2375.JPG

  Morgen is het dus onze vrijdag, en ik ga op 't werk 2 interviews afnemen op de nieuwe autostrade I-40 die door Oklahoma City trekt.

 • Nieuwe paardentransport video

  Toen ik een paar weken geleden mee reisde met een paardentransport had ik weer mijn camera bij.  En dankzij de stem van Cindy hebben we er weer een mooie video van kunnen maken!  Deze video is gemaakt voor Katie Forest, de eigenares van Nedpoint LLC, een zaak die zich specialiseert in de import en export van paarden.  Er komt veel bij kijken: bezoeken van de veearts, documenten voor export, een quarantine periode van 30 dagen alvorens paarden uit de VS kunnen ge-exporteerd worden...  Maar Katie zorgt voor alles!!

  www.nedpoint.com