• Hondjes doen het goed

  We hebben ze ondertussen al bijna 2 weke, en wat groeien ze toch snel.


 • ODOT viert 100ste verjaardag

  Vandaag was het de officiele verjaardag van ODOT.  Wat begon in 1911 met 4 werknemers en een budget van $9,000 is uitgegroeid tot The Oklahoma Department of Transportation met meer dan 2400 arbeiders en bedienden. 

  De dag begon met een persconferentie waar ook de gouverneur was op uitgenodigd.

  DSCN1664.JPG

  De gouverneur zette ook haar handtekening op een foto die (samen met heel wat andere typisch ODOT materiaal) in een tijdscapsule werd gestoken die binnen 50 jaar zal opgemaakt mogen worden.  Er zit ook een DVD bij van de video die we gemaakt hebben... benieuwd of ze dat binnen 50 jaar nog kunnen spelen??  En ik zag er ook een oude vriend en vroegere baas van Cindy, Bob Sands.  Bob werkt als journalist voor het staatskanaal OETA, die vanavond om 9 uur de documentaire zal uitzenden.

  DSCN1661.JPG

  Na de persconferentie trokken de festiviteiten naar buiten voor een simpele barbecue en een groepsfoto van iedereen in Division 9 (de Central Office).  De BBQ duurde maar een uurtje, want de temperatuur was vandaag 38 graden en er was niet genoeg schaduw voor iedereen...

  DSCN1668.JPG

  DSCN1672.JPG

 • Buiten werken

  Vandaag weer een hete dag, maar ik ben vroeg genoeg begonnen om buiten toch nog het 't een en 't ander gedaan te krijgen.  Deze morgen stond het hek op het programma, en een nieuwe laag vernis erop zodat het opnieuw wat beter tegen de regen kan.  Je kan zien tot waar ik gewerkt heb...

  DSCN1644.JPG

  En de 3 musketiers doen het goed.  Ze groeien en genieten buiten van mekaar.  We hebben nog geen namen (behalve het meisje dat Gilda heet); de 2 anderen noemen nog altijd oranje en geel...

  DSCN1649.JPG

  DSCN1654.JPG

  DSCN1655.JPG

 • nieuwe fosterhondjes

  We hebben opnieuw nieuwe fosterhondjes.  Ze zijn 8 weken oud.  Deze keer zijn het 3 puppies (mama had 7 puppies) en het is een schnauzer terrier mix, denken we.  Mama had een witte kop, maar deze puppies zijn heel donker: zwart met lichtbruine poten en buikjes.  We hebben er dus 3.  Ze hebben alle drie een verschillende kleur rond hun nek... wit is een meisje, en het gele en orange zijn jongens.  En wat nog leuker is?  Het meisje is al geadopteerd... door Cindy's moeder.  Ze woont in Olympia in de staat Washington, dus we gaan het hondje tijdens ons volgend bezoek meenemen en het aan haar afgeven!!  Ze heeft er al zefls een naam voor... Gilda!

  DSCN1626.JPG

  DSCN1627.JPG

  DSCN1632.JPG

  Cindy probeerde ze ook te filmen...


 • Wandeling ten voordele van Lupus onderzoek

  Vandaag was er de Lupus Walk in de zoo van Oklahoma City.  De wandeling was een manier om geld in te zamelen voor Lupus Oklahoma (lupusok.com).  Inschrijven was om 8, een paar speechen om 9 en om half tien waren we aan 't wandelen.  We kwamen ook langs bij de olifanten, waar May-lee (de baby olifant) genoot van het grote veld en de modder.

  DSCN1596.JPG

  DSCN1603.JPG

 • Lupus wandeldag

  A.s. zaterdagochtend organiseert LUPUS Oklahoma hun jaarlijkse wandeldag in de zoo.  En dit is het -shirt dat ik zal dragen !!  Voor diegene die 't nog niet weten... Cindy heeft Lupus...

  bartlupusshirt.JPG

 • Terug thuis van Indiana

  Wel, we zijn terug van een korte vakantie.  We waren naar het doopsel geweest van Aaron Rozmaryn, het petekindje van Cindy (en zoon van haar broer John).  We hebben de trek naar Indiana deze keer met de auto gedaan (13 uur rijden), maar eerst moesten we ons moek en Jef op de luchthaven afzetten.  Jef zat volledig in cowboy kledij, van nieuwe boots tot de cowboy hoed (en hemd) dat hij hier heeft gekocht.

  DSCN1357.JPG

  Daarna was het dus gas geven en richting Carmel in de staat Indiana.  We waren er vrijdag en het doopsel was zondagnamiddag.  Er was heel veel familie voor afgezakt, en de viering zelf was heel mooi.  Hier zie je de trotse ouders met de peter en meter.

  DSCN1435.JPG

  DSCN1443.JPG

  En het trotse gezin.  John en Gayle hebben nu 4 kinderen: Clara, Peter, Ellen en Aaron.  Gefeliciteerd!

  DSCN1453.JPG