• weer ziek geweest

  Eerst het goede nieuws: de living is geverfd.  Ik heb zondag de laatste laag geverfd en het ziet er goed uit.  Als het zonneke binnen schijnt lijkt alles een beetje frisser en lichter.  Maar tegen maandag begon ik me ziek te voelen.  Eerst keelpijn en dan de verstopte neus enz.  Dinsdag ben ik naar de dokter gegaan en ik ben voor de rest van de week weer moeten thuis blijven.  Veel hoesten en maar zwak...  Gelukkig is het vandaag voor de eerste dag wat beter.

  We hebben ook een nieuwe hond; hij was geadopteerd maar vandaag terug gebracht omdat de hond van de eigenaar het niet kon vinden met de nieuwe hond.  Hij heet Cyrus en mag morgen opnieuw naar het adoptiecentrum.

 • De lente is hier

  Sommige onder jullie zullen misschien zomer zeggen; vandaag haalde we 34 graden!  En morgen weer van 't zelfde, en tegen zondag blijft het warm en mogen we een bui verwachten.  De kans voor tornado's begint dan ook weer...  Maar de regen is heel hard nodig.  Het is hier heel droog en de boeren hebben reden tot klagen.

  De week is weer voorbij gevlogen!  Ik ben alles aan 't klaar maken om binnen een paar weken weer meer Trucks te gaan filmen in Muskogee, en tegelijkertijd doen we opnames voor de 1-uur documentaire die in juni op TV zal zijn.  Morgen trekken we naar Norman voor de opnames van voormalige gouverneur Boren.

  Dit weekend gaan Cindy en ik de living onder handen nemen.  Ik begin morgen met het afwassen van de muren en zaterdag ga ik ze verven.  Onze living is geel, en we hebben een iets minder geel gekozen deze keer.  En Cindy wil nieuwe gordijnen; ik ben benieuwd.  En we maken van de gelegenheid gebruik om alles eens een goede poetsbeurt geven. 

 • Cindy opnieuw meter

  Cindy is opnieuw meter geworden.  Haar broer heeft haar eergisteren gebeld om te vragen of ze de meter van Aaron wou zijn.  En ja hoor, daar moest ze niet over twijfelen!!  Hij wordt op het einde van volgende maand gedoopt, en we zullen zeker en vast de 12-uur durende trip maken om er bij te zijn.

  Op 't werk weer nieuwe apparatuur gekregen; deze keer een nieuwe microfoon met een blimpsysteem.  De micro is vooral voor opnames buiten.  We hebben binnekort een lang interview met onze "Secretary of Transportation", dus het zal goed van pas komen!

  DSCN1078.JPG