• en maar filmen

  Deze week heb ik maar weinig kunnen genieten van de nieuwe bureau.  Gisteren waren we de ganse dag aan 't filmen voor een conferentie over stormwater.  Vandaag filmen we opnieuw een interview voor de 1-uur durende show die in juni op TV zal komen, en morgen trekken we in de voormiddag naar Tulsa (en om 2 uur in Oklahoma City) om te helpen met een persconferentie.

  Gelukkig is het weer een beetje aan 't opwarmen.  Afgelopen weekend was het maar fris (te koud om buiten te verven), maar vandaag begint de opwarming.  Gisteren maar 10 graden, vandaag 18, en tegen zondag 29.  Ik zal dus dit weekend WEL verven.

 • Nieuwe bureau

  Ik heb gisteren een nieuwe bureau gekregen op 't werk.  Aangezien ik meer monteer dan mijn baas heb ik de computer (ipv een monteerruimte) in mijn kamertje gekregen.  Het voordeel is dat ik mijn deur kan sluiten en op mijn gemak kan monteren (zowel audio als video).  En het lijkt en is ook heel professioneel.  Ik wist dat de monteertafel besteld was, dus nam ik van de gelegenheid gebruik om mijn hele kamer op te rommelen en te verven.  Hier zijn wat voor en na foto's.

  DSCN1025.JPG

  DSCN1031.JPG

  DSCN1036.JPG

  En hier is de bureau bijna volledig uitgerust met apparatuur.  Er is alleen nog een mengpaneel en protools tekort.

  DSCN1041.JPG

  En we hebben thuis weer een nieuwe foster.  Deze keer een worstenhond!  Zijn naam is Scooter en hij is moeilijk om op camera vast te leggen want hij loopt overal te snel rond...

  DSCN1046.JPG

 • Opnieuw nonkel geworden

  Cindy's broer John is vandaag voor de vierde keer vader geworden.  Zijn vrouw Gayle beviel van een flinke zoon Aaron.  Dat wil zeggen dat ze 4 kinderen hebben, allemaal perfect 2 jaar apart, EN afwisselend dochter - zoon - dochter - en nu dus een nieuwe zoon.

  Iedereen is gezond en wel!  Van harte proficiat !!

  Rozmaryns.jpg

 • Cindy naar New York

  Deze morgen om 4 uur opgestaan om Cindy naar de luchthaven te doen.  Ze vertrok om 6 uur via Dallas naar New York.  Het is hier krokusverlof en Cindy heeft een vriend van high school die nu in NY woont en werkt.  Ze zal rond 2 uur aankomen in Newark, en vandaar gaat ze met de bus verder naar New York.  Ze zal er vier dagen blijven, en er een broadway show zien morgen en maandag mag ze gaan kijken naar de opnames van de David Letterman Show!

  NY.jpg

  En omdat het de volgende dagen in de 20 zal zijn, ga ik terug beginnen met het verven van ons huis.  En straks een klant in de studio, en dan mag het weekend beginnen!

   

 • Mike Tyson de duivenmelker

  tyson.jpg

  Mike Tyson, de 4 x zwaargewicht wereldkampioen boksen heeft al wel een paar jaar zijn handschoenen opgehangen, en heeft zich toegelegd op een hobby dat hem van kinds af aan al interesseerde, nl. duivenmelken.  De show over Mike en zijn duiven ging eergisteren in premiere op Animal Planet, een Amerikaanse TV zender.  De show is heel interessant omdat het een verklaring geeft over Mike's vroeger gedrag.  En legt zijn liefde uit voor de duiven.  Ik hoop dat jullie in Belgie ook de show te zien zullen krijgen.

  http://animal.discovery.com/tv/taking-on-tyson/

 • Gewerkt op zondag

  Ik heb vandaag een namiddag moeten werken.  We namen ex-gouverneur Frank Keating op, die even op bezoek was in OKC.  Acht jaar geleden, na zijn job als gouverneur, vertrok hij als lobbyist naar Washington DC waar hij (weliswaar met een ander beroep) nu nog altijd woont.  We namen dus van de gelegenheid gebruik om hem hier te filmen.  Hier is een fotootje van de opname.

  DSCN0525.JPG

  Morgen staat er een Commission Meeting op het programma en dinsdag ben ik de ganse dag op lokatie voor een opname van een conferentie.  Maar ik maak er een kortere week van, want vrijdag neem ik een dagje verlof!

   

 • Hildegard geadopteerd

  Het doet altijd een beetje pijn als onze fosterhondjes geadopteerd worden, want we zien ze allemaal zo graag.  Ik had het dan ook moeilijk gisteren toen Cindy belde en zei dat Hildegard geadopteerd was.  Je vormt altijd een connectie met de fosters, maar Hildegard had iets speciaals voor mij.  Ze is naar een alleenstaande moeder met een zoon gegaan die ook een 10-maand oude Husky hebben.  Ze zal dus veel kunnen spelen en genieten van een nieuw leven dat ze zeker verdiend.  Benieuwd wat de volgende hond zal zijn?

  DSCN0520.JPG

  DSCN0522.JPG

  We zijn deze namiddag door de fosterorganizatie gevraagd om te komen spreken over fosteren en hoe het allemaal in mekaar steekt.  Het zal ook opgenomen worden zodat mensen die geinteresseerd zijn een idee hebben van wat we allemaal doen.  En 't is maar koud vandaag, dus denken Cindy en ik om onze belastingspapieren in te vullenRoepen.  We hopen altijd dat we iets terug trekken, maar we betalen meestal.  Het zal dit jaar niet anders zijn, denk ik...

   

   

 • Laatste foto's

  Zoals je al weet zit de show erop.  Hier zijn nog 2 foto's van de show: eentje van een repetitie en eentje van de show.  Morgen genieten we van een lekkere vrijdag.  Spijtig genoeg moet ik zondagnamiddag werken, maar het weer zal maar zozo zijn, dus waarom niet?

  IMG_6414.jpg

  IMG_6791.jpg