• Show zit erop!

  De zoveelste Gridiron show is achter de rug.  Vrijdag en zaterdag waren zo goed als uitverkocht, en vandaag zijn we de zaal gaan opruimen.  Hier een fotooke van de kleedkamer terwijl ik mijn grote oren (Obama) opzet.

  DSCN0490.JPG

  En ik zat niet alleen in de kleedkamer.  Ik deelde het de "Mad Voter" en "de Count".

  DSCN0489.JPG

  Morgen terug gaan werken, en in de namiddag ga ik onze video en camera apparatuur laten zien aan video studenten van UCO in Edmond.  En morgenavond opnieuw les geven!

   

   

 • Eerste van 3 shows een succes

  De eerste van de 3 Gridiron shows was een succes.  Met een bijna volle zaal hebben we het publiek bijna 2 uur kunnen doen lachen.  We nemen morgen een break en doen het opnieuw overmorgen en zaterdagavond.  Op de foto Cindy en de nieuwe gouverneur van Oklahoma, Mary Fallin. 

  DSCN0455.JPG

  Morgen trek ik voor een persconferentie naar Tulsa.  En wie is 1 van de personen die zal spreken?  Inderdaad, Mary Fallin!!

 • Toneel is verhuisd naar de zaal

  We zijn met z'n allen verhuisd naar de zaal waar we overmorgen voor de eerste keer dit jaar onze show zullen voorstellen.  Na de verhuis deden we onmiddellijk een repetitie, en deze keer voor de eerste keer met het orkestje.

  DSCN0428.jpg

  We proberen ook op allerlei manieren reclame te maken voor de show.  We zijn zelfs te zien op een electronisch billboard langs de autostrade.  Dat moet aan de linkse kant Bill Clinton en aan de rechtse kant Obama voorstellenOnbeslist.  Extra grote oren natuurlijk!

  172173_1809836330409_1374999603_32061074_377136_o.jpg

   

 • Beter en beter

  Een paar dagen geleden heb ik de tweede gouverneur gefilmd voor de ODOT documentaire.  Deze keer was het de beurt aan George Nigh, de 17de en 22ste gouverneur van Oklahoma.  In de foto Billy Moore de producer en George Nigh.

   

   

  DSCN0372.jpg

   

  En het weer wordt hier maar beter en beter.  Een week geleden mochten we voor een dag thuis blijven omdat er te veel sneeuw was gevallen, maar vanaf eergisteren is de temperatuur gelijdelijk gestegen.  Het begon allemaal eergisteren met...

   

  DSCN0381.jpg

   

  En de dag nadien was het...

   

  DSCN0382.jpg

   

  En deze namiddag genoten we van ....

   

  DSCN0383.jpg

  Morgen 30   ?????

   

   

   

   

   

 • Nieuwe foster hond

  Wel, het was geen verassing dat Timmy onmiddellijk geadopteerd werd.  Hij was donderdag op TV geweest en vrijdag had hij al een nieuwe thuis.  Ondertussen hebben we al een nieuwe hond: Hildegard de Duitse scheper.  Ze is 2 jaar oud   een prachtige hond die ook snel een nieuwe thuis zal vinden.

  DSCN0362_6.jpg

  DSCN0363.jpg

  DSCN0370.jpg

   

 • Warmer, en warmer, en warmer

  Vandaag geraakten we aan 6 graden, morgen 12, zondag 17 en tegen woensdag zullen we bijna 25 graden voelen!!!  Typisch Oklahoma: we slagen de lente over en schakelen onmiddellijk over naar de zomer.  Hier nog een fotooke van eergisteren!!

   

  DSCN0324.jpg

   

  Nog 1 week en dan verhuizen met de theatergroep naar de zaal.  Vanwege de sneeuw en een paar repetities die uitgesteld zijn staan we nog een beetje achter, maar we zijn toch volop bezig om de schade in te halen...

  DSCN0331.jpg

  DSCN0333.jpg

  En deze namiddag zijn we naar het huis van voormalige gouverneur David Walters getrokken om een interview te filmen dat te zien zal zijn in een 30-minuten durende documentaire over de eerste 100 jaar van the Oklahoma Department of Transportation.  Volgende week filmen gouverneur Nigh.

  DSCN0337.jpg

   

   

   

 • 2de sneeuwstorm voorbij

  Oklahoma is toch eigenaardig als het over het weer gaat.  Afgelopen zaterdag zaten Cindy en ik buiten in een T-shirt te genieten van 23 graden.  Vandaag was het -6 en hebben we opnieuw een pak sneeuw gekregen, zo rond de 20 cm.  En volgende dinsdag?  Verwachten we 22 graden!!!  De staat had gisteren besloten om alle ambtenaren vandaag thuis te houden, maar Nick en ik zijn om 6:30 beginnen filmen.  We hebben nl. geen beelden van sneeuwstormen, en wie zal het anders opnemen?  We zijn er dus een dag tussenuit getrokken en hebben prachtige beelden van de verlaten snelwegen, het ruimen van de sneeuw door de ODOT crews, enz.  Hier zijn een paar foto's van de eerste sneeuwstorm.

  IMG_2809.JPG

  IMG_2815.JPG

  IMG_2821.JPG

  IMG_2803.JPG

   

   

 • Sneeuw opvolger

  De media begint ons wat getallen door te geven.  We hebben in totaal 30 cm gekregen, maar hier en daar zijn er "drifts", plaatsen waar de sneeuw vanwege de wind kleine heuveltjes heeft gemaakt die tot 1.5 m hoog zijn.  Er is er zo eentje in onze straat, en het verkeer wordt omgeleid want je kan niet door.

  Op dit moment is de grootste last de koude temperatuur.  Ook al schijnt de zon nu, buiten is het -15, maar in de wind is het -26.  Vannacht zal de temperatuur dalen tot -20 en wordt iedereen aangeraden om alle kraantjes te laten druppelen omdat de kans groot is dat de loodgieterij anders wel eens zou kunnen barsten.   We zullen pas zaterdag de temperatuur boven het vriespunt zien.  Ik ga proberen om straks onze oprit wat vrij te maken, maar lang in de koude zal ik niet uithouden, denk ik.

 • Sneeuw

  Wat hadden heel wat sneeuw maandagnacht en dinsdagochtend in OKC.  Zo veel zelfs, dat ik gisteren en vandaag niet ben moeten gaan werken.  Cindy nam van de gelegenheid gebruik om haar winterkledij aan te trekken en eens buiten te gaan zien met de hondjes.