• Cindy als Snooki

  Hier is een foto van Cindy als Snooki van Jersey Shore.  Check out the pouf!!!

  snooki.jpg

 • Lekker warm

  't Is de laatste dag van oktober en Cindy zit buiten in korte broek en T-shirt een boekske te lezen.  Ik zeg altijd dat Oklahoma de lente en herfst overslaagt... volgende week sneeuw??

  DSCN1295.jpg

  DSCN1297.jpg

 • Halloween weekend!

  't Is een druk maar heel aangenaam weekend geweest.  Eerst en vooral hebben we een nieuwe fosterhond.  Het is maar iets klein (kleiner dan onze kat) want Dolly is een miniatuur poodle (gemixt met nog iets natuurlijk...).  Ze heeft zich onmiddellijk gehecht aan Cindy.  Hier zit ze te wachten tot Cindy terug is van de winkel.

  DSCN1259.jpg

  En alhoewel het vandaag pas Halloween is hebben we gisteren tot 4 uur in de ochtend goed mogen vieren.  We waren met vrienden naar een restaurant getrokken (dat omgetoverd was in een cafe/disco) met de beste DJ die ik ooit gehoord heb.  Cindy had zich verkleed als Snooki van de Jersey Shore op MTV, en ik probeerde te lijken op Pauly D van de Jersey Shore.  De muziek was zo goed ik heb niet kunnen stilzitten.  En Pauly D is een DJ, dus verklaart veel...  En zo dadelijk komt er een klant om wat muziek te monteren voor een show in december...

  DSCN1291.jpg

  Veel plezier aan 't beleven met Danica Patrick, de racecar driver.

   

   

   

 • OKC Thunder wint eerste wedstrijd van het seizoen

  Cindy kon het niet laten.  Ze is een enorme fan geworden van Oklahoma City's NBA basketball team, de OKC Thunder.  En het seizoen is deze week begonnen met de eerste wedstrijd gisteren tegen de Chicago Bulls.

  DSCN1228.jpg

  De arena was volledig uitverkocht en de sfeer zat er goed in.  De wedstrijd werd op het einde heel spannend en de Thunder hebben het gewonnen met 106-95.  Een hele plezante avond!

  DSCN1236.jpg

  DSCN1238.jpg

   

 • Men club De Passant

  Jef, de vriend van mijn moeder is lid van "De Passant", een mennen club.  Mennen is het rijden met een paard en aanspanning.  Hij doet dat met 2 Haflingers en trakteerde me 2 weken geleden met een ritje van 27 km. door de bossen en weiden in de buurt van Leuven...


 • Persconferentie in Tulsa

  Deze morgen stonden we om 6 uur op 't werk klaar om naar Tulsa te rijden waar er in de loop van de voormiddag een persconferentie werd gehouden.  ODOT kreeg bezoek van de Administrator van de Federale Highway Administration.  Tulsa heeft een project dat IDL noemt, oftewel de Inter Dispersal Loop.  Het is een stimulus project (alhoewel er nu alleen wordt gesproken over "recovery" en niet meer over "stimulus") dat ong. 75 miljoen dollar kost.  Het is 1 van de grootste recovery projecten in het land en Victor Mendez kwam persoonlijk een kijkje nemen.  Eerst was er de "photo opportunity" waar de Administrator en andere uitgenodigden een kijkje konden nemen terwijl ze gefilmd werden, gevolgd door de eigenlijke persconferentie.  We waren rond 12:30 terug en toen mocht ik opnieuw in de helicopter om nog eens beelden te schieten van ONS grootste project, de nieuwe I-40 crosstown dat bijna 1 miljard dollar kost...

  DSCN1225_2.jpg

  DSCN1227.jpg

 • Terug aan 't verven

  Gisteren was ik nog een beetje te suf vanwege het tijdsverschil met Belgie (7 uur), maar vandaag ben ik er terug in gevlogen.  Ik werk nu aan de zuidkant van 't huis en ben begonnen met het afkrabben van de oude verf.  Toen ik in Belgie was kreeg ik mezelf maar niet opgewarmd, maar hier is dat geen probleem... vandaag een gezellige 25 graden.

  DSCN1214.jpg

 • Terug in Oklahoma

  Ik ben de afgelopen week nog eens thuis geweest.  Ik heb geassisteerd met een paardentransport van 9 paarden van Oklahoma naar Amsterdam, en als beloning ben ik weekje in Belgie blijven hangen.

  DSCN1120.jpg

  Het was enorm tof om iedereen nog eens te zien en wat bij te praten.  En natuurlijk moest ik serieus wat bij-eten, vooral dan frietjes van mama en de pudding van ons moek.

  DSCN1143.jpg

  DSCN1125.jpg

  Ik was ook nog eventjes op bezoek geweest bij Familieradio FM Goud in Hechtel.  Michel en ik houden beiden heel van de radio en toen ik naar mijn horloge keek was het al snel 2 uurtjes later.

  DSCN1166.jpg

  't Is soms niet makkelijk om alles te doen wat je graag wil doen in 6 dagen, maar de familie zien is altijd het leukste.  Hier is Lotte, 1 van mijn petekinderen.  't Is precies maar een paar jaar geleden dat mijn zus zwanger was van haar, maar zie ze nu eens... al aan 't stage doen en aan 't denken over een wagen...

  DSCN1187.jpg

  Ik ben vrijdagavond terug aangekomen in Oklahoma, en gisteren was ik nog een beetje suf,  Cindy en ik zijn wel naar een "rally" geweest van de OKC Thunder, ons professioneel basketball team.  Die beginnen een nieuw seizoen a.s. woensdag tegen de Chicago Bulls (Cindy en ik hebben tickets!!!).  De sfeer zat er goed in, en ook de cheerleaders staan er klaar voor.

  DSCN1196.jpg

  En nu er terug invliegen.  Het weer is goed vandaag, dus ik ga opnieuw beginnen met het krabben en  verven van 't huis.  En de gazon moet nog eens afgereden worden.  En morgen terug gaan werken... dus stoppen met bloggen en naar buiten gaanLachen

   

   

   

   

 • Filmen en krabben

  Gisteren ben ik om 3 uur opgestaan om om 4 uur op de baan te zitten richting Sallisaw in het oosten van de staat.  Daar ligt US-59 en een gedeelte ervan (ong. 7 km.) wordt volledig onder handen genomen met nieuwe asphalt en een nieuwe brug.  De oude brug werd gisteren beetje bij beetje afgebroken en ik moest er om 7:30am zijn als ze begonnen.  Ik was op tijd en heb er tot 2 uur gefilmd.

  DSCN1085.jpg

  Bijna alles aan de brug wordt gerecycleerd.  Het staal onderaan wordt verwerkt, en zelfs de asphalt en beton wordt verwerkt en wordt in de nieuwe weg gestoken.

  DSCN1104.jpg

  En dit weekend is waarschijnlijk ons laatste "warm" weekend.  Vandaag en morgen rond de 28, en dat dalen de temps tot 20 -22.  Goed weer dus om weer gaan te krabben en hopelijk wat te verven dit weekend...