• Gedaan met krabben

  Ik ben een tiental dagen geleden begonnen met het afkrabben van de verf aan de zijkant van ' thuis.  De hagel van een paar maanden geleden had serieus wat deuken gemaakt... We hebben het huis in 2003 gekocht en toen had de verkoper er maar snel een laag verf over gesmeerd zonder de oude laag te verwijderen.  Ik ben er dus aangevlogen en het heeft wat langer geduurd dan ik had verwacht, maar ik heb eergisteren toch de eerste nieuwe laag verf kunnen verven.  De tweede laag zal voor morgenavond zijn, en dan begin ik aan de andere kant van 't huis.  En als DAT gebeurd is ga ik ook de bakstenen verven.  Een volledig proper huiske staat ons te wachten...

  DSCN1058.jpg

  DSCN1059.jpg

  DSCN1071.jpg

  Vandaag zijn we met z'n allen op 't werk weer gaan filmen in Chickasha.  Een gemakkelijke shoot en lekker warm (ongeveer 32 graden!).  En morgen ga ik waarschijnlijk naar Ada waar een oude brug wordt verwijdert.  En zo doen we maar voort...

  DSCN1064.jpg

   

   

 • AIDS walk

  Dit weekend ben ik begonnen aan het strippen van de verf van ons huis.  Het hele huis is langs de buitenkant geschilderd, maar vanwege de hagel (en jaren zonder attentie) lijkt ons huisje alsof het een pak slaag heeft gekregen.  Ik ben dus begonnen met de verf af te krabben, en hopelijk kan ik tegen het einde van de week beginnen te verven.

  DSCN1048.jpg

  Vandaag was het de AIDS wandeldag downtown.  Onze vriend Chad en zijn organizatie (de Oklahoma Native American Aids Coalition) hadden ons uitgenodigd om mee te wandelen.  En het was hier vandaag 34 graden, dus een T-shirt en short is genoeg.

  DSCN1049.jpg

  DSCN1056.jpg

  DSCN1057.jpg

   

   

   

   

   

 • NASCAR

  Vorige week zaten we dus aan de feesttafel voor den trouw van JP en Danielle.  JP is de zoon van Mike, en Mike is de broer van mijn schoonvader.  Lijken ze niet op elkaar?

  DSCN0865.jpg

  We bleven na den trouw nog 2 dagen hangen in Charlotte, en North Carolina is beroemd van NASCAR (National Association for Stock Car Auto Racing) met de headquarters in Charlotte.  Een paar maanden geleden heeft NASCAR een Hall of Fame (modern museum) geopend en daar waren we maandagnamiddag op bezoek geweest.

  DSCN0975.jpg

  Toen we 2 jaar geleden naar de race gingen kijken in Las Vegas werd Cindy een fan van nummer 18 (Kyle Busch).  Niet vanwege zijn looks, maar omdat zijn auto gesponsord is door M&Ms.  En de M&Ms waren natuurlijk aanwezig in het museum.  (Let ook op de mooie baseballpet van Cindy / nummer 18 en M&Ms!!)

  DSCN0994.jpg

  Morgenvroeg om 6 uur op 't werk zijn want we gaan een video filmen in Chickasha.  Meer foto's volgen.

   

 • Terug van kort familie bezoek

  We zijn sinds dinsdag terug van een weekendje in het westen van North Carolina.  Een kozijn van Cindy is zaterdag getrouwd, en dat hebben we gevierd met de ganse familie.  Cindy's ouders kwamen vanuit Washington en Cindy's broer en het hele gezin reden 10 uur vanuit Indianapolis om erbij te zijn.  John heeft 3 kindjes en ik ben de peter van de kleinste, Ellen.  Wat was het toch leuk haar nog eens te zien (want we zien mekaar maar 2 keer per jaar...)

  DSCN0859.jpg

 • Nancy op pensioen

  Vandaag is Nancy, de baas van mijne directe baas op pensioen gegaan.  Ze heeft het 27 jaar volgehouden bij ODOT.  Nancy maakte deel uit van de Training divisie en verzorgde altijd als moderator de conferenties die we verzorgen.  Ze was ook aanwezig tijdens mijn interview voor de ODOT job bijna 4 jaar geleden.  Ze heeft weinig plannen voor de nabije toekomst... dat ze er maar van geniet!

  DSCN0750.jpg