• Sasha heeft nieuwe familie gevonden

  DSCN0519.jpgSasha, 1 van mijn favoriete fosterhondjes heeft sinds gisteren een nieuwe thuis gevonden.  Het is een familie met een  jonge dochter die ook een hond heeft.  Wat zal ze zich kunnen amuseren!

  We zitten dus nog met 1 hondje thuis... Snoopy (aka Snoop Dogg) is ong. 5 maanden oud.  Hij is heel lief en heeft veel energie.  Hopelijk vindt hij ook snel een nieuwe thuis.

   

   

  DSCN0513.jpg

   

  En afgelopen weekend had ik Zach op bezoek.  Hij speelt heel goed gitaar en kwam naar de studio om een vijftal liedjes op te nemen.  Hij deed dat heel goed.  Hij heeft net gedaan met high school en trekt nu naar de univ., maar niet om muziek te studeren. "Dat blijft alleen maar een hobby", zei hij.  Niet te geloven, want hij kan een stukske spelen!  Ik gebruikte 2 micro's om het op te nemen: een Rode NT-1 en een Oktava MC-012.  Klonk prima!

  DSCN0507.jpgDSCN0509.jpg

   

 • Sasha is terug / happy birthday Belgium!

  De fosterhond die we een maand geleden op bezoek hadden is terug.  Waarom speelt geen rol, Sasha is een fantastisch lieve schepermix en is dus terug op zoek naar een pernanent verblijf en familie.

   

  DSCN0490.jpg

   

  Deze morgen met plezier het belgische vlag gehangen.  Mijn moeder had gebeld om te zien of ik contact wou opnemen met Radio2 (ze deden iets speciaals met Vlamingen in het buitenland) maar ik geraakte niet binnen.  Sorry moek!  Maar het vlag hing er wel.

   

  DSCN0499_2.jpg
  Morgen trek ik weer vroeg (5 uur) op de baan en rijd ik naar het oosten van de staat.  Ik heb een afspraak met Troy over het filmen van de trainingsvideo's van de nieuwe vrachtwagens, en daarna ga ik een werkploeg opzoeken die nieuwe asfalt aan 't leggen zijn.  En hier is het rond de 40 in 't zonneke, zodus hoe vroeger hoe beter!  Morgenavond is er een feestje / rally voor Jari Askins die op de verkiezingslijst staat om gouverneur te worden.  Ik ga proberen ook wat video op te nemen...  En dan is 't weeral bijna weekend!

   

   

   

 • Ganse dag gefilmd

  Deze morgen dus vroeg uit de veren en om 5:45 beginnen filmen voor de timelapse.  ODOT heeft wat extra geld geinvesteerd om een mooie geluidsmuur te bouwen met hier en daar een buffalo.  Ik had de bedoeling van met de timelapse de buffalo door de zon te laten ontdekken, maar verschillende wolken hingen in de weg.  Ik ga het maandag opnieuw proberen.

   

  DSCN0479.jpg

   

  Daarna trokken Nick en ik naar het trainingcentrum waar we de ganse hebben procedures hebben gefilmd over het testen van rotsen, zand, enz.  Gelukkig zaten we binnen, want buiten was het bijna 40 graden.  En in die temperatuur hebben vandaag toch een nieuw dak gekregen.  Het is voor 95% af, en wordt morgen afgewerkt.

   

  DSCN0484.jpg
  DSCN0488.jpg

  Ik heb vandaag ook het groen licht gekregen om te beginnen filmen aan mijn Trucks videos.  Dat zijn in totaal 26 video's van ong. 3 minuten per video, dus ik zal voor een tijdje zoet zijn.  Ik ga morgen alvast plannen maken om de lokatie te verkennen en een eerste datum vast te leggen.

   

 • Misschien morgen?

  Nog altijd geen dak.  Waarschijnlijk morgenvroeg.  Och ja, we zitten droog dus op 1 dag zal het niet aankomen.  Ondertussen groeit het gras rond de paletten.

   

  roofing.jpg

   

  Morgenvroeg trek ik om 5:30 naar 't werk.  Ik ga een "time-lapse" opnemen.  Met andere woorden ik ga met de videocamera 1 frame (foto) nemen elke 15 seconden.  Na 2 uur wachten zal ik dan ong. 12 seconden video hebben van een monument tijdens zonsopgang.  Ik ben eens benieuwd.  En daarna trekken Nick en ik naar het Trainingcentrum voor nieuwe video opnames van het testen van zand.  Ik weet het... interessant he!?

  Morgenavond ga ik genieten als 't vrouwke met de Nichols Hills Band optreedt in Kite Park.  't Is hier heel warm, dus ne koelbox met een biertje zal er zeker bijhoren!

   

 • Vandaag nieuw dak

  Als alles volgens (het laatste) plan verloopt zullen we vandaag ons nieuw dak krijgen.  Al het materiaal ligt al meer dan een week in onze voorhof op 2 paletten, maar vandaag zou het DE dag moeten worden.  Spijtig genoeg voor de dakleggers zal het vandaag brutaal heet worden.  Ze voorspellen 42 graden en ons dak is zwart.  Vandaag ben ik blij dat ik een job heb in de airco.

 • Nieuw dak? Nee

  We hebben nog altijd geen nieuw dak.  Eerst werden de werken door de dakwerker een paar keer uitgesteld, en deze week hebben we enorm veel regen gezien en hebben we dus nog altijd geen nieuw dak.  Het materiaal ligt wel in onze voorhof, maar de werken zelf zullen pas voor volgende week zijn.

  Gisteren nog eens naar Tulsa getrokken voor het filmen van een "klas".  Min of meer een demonstratie van de cyclone, een soort mixer dat Quicrete met hoge druk uit een machine drukt en dat gemixt wordt met water,  't Is moeilijker uit te leggen dan de demonstratie zelf, maar het zal ervoor zorgen dat de ODOT crews sneller beton kunnen sproeien.  Morgen trekken Cindy en ik naar Tahlequah waar we de rivier gaan afvaren.  Vergelijk het een beetje met het afvaren van de Lesse.  De trip is ong. 16 km.

  Cyclone-2-1Cyclone-12-1Cyclone-14-1